HOME  |  In Zederik  |  Nieuwsberichten  |  Beperkte dienstverlening en aangepaste openingstijden rond de feestdagen

Beperkte dienstverlening en aangepaste openingstijden rond de feestdagen (30-11-2017)

Rond de feestdagen aan het eind van dit jaar kunnen we u vier dagen beperkt van dienst zijn op de afdeling Inwonerszaken. Het gaat hierbij om 27, 28 en 29 december en 2 januari.

De gemeente Zederik gaat namelijk per 1 januari 2018 ambtelijk samenwerken met de gemeenten Leerdam en Vianen. Tijdens de sluiting maken we de locaties en onze systemen geschikt voor een gezamenlijke start op 3 januari 2018.

Woensdag 27 december tot en met dinsdag 2 januari

De afdeling Inwonerszaken van de gemeente Zederik is op 27, 28 en 29 december en 2 januari gesloten. U kunt dan geen:
reisdocumenten en rijbewijzen aanvragen of ophalen;
uittreksels Basisregistratie Personen en burgerlijke stand opvragen;
persoonsgegevens wijzigen.

Wel zijn wij op deze dagen, met uitzondering van de feestdagen en 2 januari, telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het Sociaal team staat in deze periode voor u klaar. Ook kunt u deze dagen gewoon bij ons terecht voor aangifte van geboorte en overlijden en begrafenissen. Op onze website leest u binnenkort hoe u dat kunt doen of neem contact met ons op via 0183 - 35 65 00.

Samen op weg naar Vijfheerenlanden

De ambtelijke fusie is een eerste stap naar de bestuurlijke fusie op 1 januari 2019. Het betekent dat de medewerkers van de gemeenten Vianen, Leerdam en Zederik al vanaf 2018 als één organisatie gaan werken. Voor u als inwoner blijven we volgend jaar gewoon gemeente Zederik.