HOME  |  In Zederik  |  Nieuwsberichten  |  College start dorpentocht in Hei- en Boeicop

College start dorpentocht in Hei- en Boeicop (09-05-2017)

De burgemeester en wethouders starten de dorpentocht 2017 op donderdag 18 mei in Hei- en Boeicop. 's Avonds is er een Dorpentochtinloop waar alle inwoners van het dorp welkom zijn.

Tijdens de Dorpentochtinloop kunt u in gesprek met de burgemeester en wethouders over zaken die in uw dorp spelen, de herindeling enzovoorts. Ook zijn er medewerkers van het Sociaal Team aanwezig om informatie te geven over hun werk en het Sociaal Loket. De wijkagent is er om o.a. informatie te geven over de VeiligeBuurt App.

De Dorpentochtinloop is van 19.00 tot 21.00 uur in gebouw Internos aan de Nieuweweg 9a in Hei- en Boeicop. Afgelopen week hebben alle inwoners van het dorp hiervoor een uitnodiging ontvangen.

’s Middags bezoekt het college onder andere de Huiberthoeve, voetbalvereniging HSSC’61 en het project Schoolstraat. Tijdens de dorpentochtmaaltijd spreken ze met een aantal vertegenwoordigers van organisaties uit het dorp.

De komende maanden bezoekt het college alle dorpen. Op 29 juni bezoekt het college Ameide/Tienhoven. Daarna volgen Leerbroek (4 september), Lexmond (13 september), Meerkerk (4 oktober) en Nieuwland (11 oktober).