HOME  |  In Zederik  |  Nieuwsberichten  |  Lokale belastingen binnenkort in uw (digitale) brievenbus

Lokale belastingen binnenkort in uw (digitale) brievenbus (13-02-2018)

In de periode 10 tot en met 24 februari ontvangt u de jaarlijkse aanslag voor lokale belastingen. Deze ontvangt u van SVHW. U ontvangt de aanslag digitaal via MijnOverheid en per post.

Dit jaar ziet het aanslagbiljet er anders uit: overzichtelijk met een heldere toelichting. Maar niet alleen het aanslagbiljet is vernieuwd. Ook de website van SVHW is verder verbeterd.

Mijn SVHW

De vernieuwde website biedt u de mogelijkheid om in ‘Mijn SVHW’ uw belastingaanslag direct via iDEAL te betalen. ‘Mijn SVHW’ geeft nu bovendien veel meer inzicht in aangevraagde zaken. Zo ziet u bijvoorbeeld in één oogopslag wanneer een machtiging automatische incasso is afgegeven. In een detailoverzicht kunt u de betalingen zien die gedaan zijn. Daarnaast hoeft u maar één keer in te loggen met DigiD voor Mijn Overheid en ‘Mijn SVHW’. Hierdoor is het mogelijk om vrij te wisselen tussen MijnOverheid en ‘Mijn SVHW’.

Verruimde openingstijden

Regelt u uw zaken liever telefonisch? SVHW verruimt tot en met 2 maart de telefonische openingstijden. In deze periode kunt u van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur SVHW bellen via 0186 577 222 of 0800 02 00 873. Op www.svhw.nl vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.

SVHW is een samenwerkingsverband van 20 gemeenten, waterschap Hollandse Delta en de Regionale Afvalstoffen Dienst Hoeksche Waard. SVHW is een zelfstandige overheidsorganisatie die de WOZ-waarden vaststelt en de lokale belastingen heft en int.