HOME  |  Ondernemers  |  Bedrijfsbezoeken

Bedrijfsbezoeken

 • Wethouder Mulckhuijse bezoekt Scootmobiel Actief

  Een nieuw bedrijfsbezoek, dit keer in Lexmond, het bedrijventerrein aan de Ambachtsweg, nummer 4A. De ondernemers zijn Peter & Berta Mesker, gestart in 2015 met Scootmobiel actief.

 • Het college bezoekt Arti70

  Dinsdag 28 maart 2017 bezocht het college Arti70 in Meerkerk

 • Wethouder Mulckhuijse bezoekt Fysio Temminck in Leerbroek

  We schrijven 15 maart 2017, 14.00 uur. Locatie: Hof van Leerbroek 1 in de gelijknamige plaats. Een nieuw bedrijfsbezoek van wethouder Wim Mulckhuijse en accountmanager bedrijven Martin Streefkerk.

 • Wethouder Mulckhuijse bezoekt Verhoef Funderingstechnieken BV

  Dit keer mochten wethouder Mulckhuijse en accountmanager bedrijven Martin Streefkerk op bezoek bij Verhoef Funderingstechnieken in Meerkerk. We schrijven 27 februari 2017. Een regenachtige aankomst, een hartelijke ontvangst.

 • Wethouder Mulckhuijse bezoekt SDGroen in Nieuwland

  Op woensdag 8 februari hebben wethouder Wim Mulckhuijse en accountmanager bedrijven Martin Streefkerk een bezoek gebracht aan SDgroen. Een hartelijke ontvangst door Christiaan en Jacco de Jong ‘aan de keukentafel’ vormde het begin van een goed gesprek.

 • Wethouder Mulckhuijse bezoekt ODAB Telematica en ODAB Gebouwonderhoud

  Een nieuw bedrijfsbezoek, dit keer in Ameide bij ODAB Telematica BV. Aan het woord Alex Vuurens: ‘Het gaat goed met het bedrijf. Wij hebben onze vaste klantenkring van grotere bedrijven aan ons weten te binden dankzij de eenvoudige maar doeltreffende slogan ‘afspraak is afspraak’. De opdrachten uitvoeren volgens de overeengekomen voorwaarden is een sterk punt van ons bedrijf.’

 • Wethouder Mulckhuijse bezoekt Holland Mast

  Donderdag 16 november, 14.00 uur, Holland Mast. Een nieuw bedrijfsbezoek van Wethouder Wim Mulckhuijse en accountmanager Martin Streefkerk. De afspraak was met Marc de Jong. Wat een enthousiasme en wat een drive legt deze man aan de dag! En terecht, het gaat goed met dit Zederikse bedrijf. Ondanks of juist dankzij de crisis maakte deze onderneming een groei door, aldus Marc.

 • Wethouder Mulckhuijse bezoekt RH Trucks B.V.

  Maandag 24 oktober 2016. Vandaag een interessante afspraak in de agenda van wethouder Wim Mulckhuijse en accountmanager Martin Streefkerk. Een bedrijfsbezoek aan RH Trucks B.V. in Meerkerk staat in de planning.

 • Wethouder Mulckhuijse bezoekt kachels.com

  Wethouder Wim Mulckhuijse en accountmanager Martin Streefkerk brachten op 26 september 2016 een bezoek aan Kachels.com, gevestigd op het bedrijventerrein in Meerkerk. Een jonge en sterk groeiende onderneming in de kachels,- en haardenbranche.

 • Wethouder Mulckhuijse bezoekt Vink Schilderwerken

  Wat verwacht je van een bedrijfsbezoek aan een schildersbedrijf? Het antwoord op die vraag kregen wethouder Wim Mulckhuijse en accountmanager bedrijven Martin Streefkerk tijdens hun bezoek aan Vink Schilderwerken.

 • Wethouder Mulckhuijse bezoekt Koninklijke Woudenberg

  Wethouder Wim Mulckhuijse en accountmanager Bedrijven Martin Streefkerk kijken terug op een geslaagd, imponerend en interessant bedrijfsbezoek bij Koninklijke Woudenberg B.V. in Ameide. 

 • Wethouder Mulckhuijse bezoekt Grafisch Ontwerp Crezée

  Ook nu weer een boeiend bedrijfsbezoek. Dit keer bij Grafisch Ontwerp Crezée in Meerkerk. Directeur Jan Willem Klop was de gastheer met wethouder Wim Mulckhuijse en accountmanager bedrijven Martin Streefkerk als zijn gasten. 

 • Wethouder Mulckhuijse bezoekt Elcar

  Samen met accountmanager bedrijven Martin Streefkerk heeft wethouder Economische Zaken Wim Mulckhuijse een bezoek gebracht aan Carrosseriefabriek Elcar BV in Meerkerk. Daar werden ze hartelijk ontvangen door directeur Wim Janssen.

Archief