HOME  |  Ondernemers  |  Bedrijventerreinen en -huisvesting

Bedrijventerreinen en -huisvesting

 • Bedrijventerreinen

  Meerkerk

  Op dit bedrijventerrein zijn circa 60 bedrijven gevestigd. Het terrein van ruim 24 hectare ligt ten zuid­westen van Meerkerk, direct naast de A27. Goed bereik­baar en met unieke zicht­locaties.

  De uitbreiding van dit bedrijven­terrein (Meerkerk IV) biedt geschikte locaties voor zowel kleine als grote bedrijven. Naast reeds gereali­seerde bedrijfs­panden en units, zijn er ook nog enkele kavels beschikbaar.

  Ameide

  Een gemengd terrein met circa 25 bedrijven uit de sectoren groot­handel, productie, distri­butie, transport en auto­handel. Het bedrijven­terrein van ruim 6 hectare bestaat uit De Industrie­weg, De Griend en De Zode­slagen en ligt direct naast de dorps­kern van Ameide.

  Lexmond

  Dit terrein ligt aan de Korten­hoevense­weg, net buiten de dorpskern van Lexmond. Op het terrein van 4 hectare zijn 6 bedrijven gevestigd.

  Lexmond, de Bull

  Van Wiggen Beheer BV uit Lexmond is verant­woorde­lijk voor deze particu­liere ontwikke­ling. Het terrein is gelegen aan de Nieuwe Rijksweg 66/68 te Lexmond. In totaal is het bedrijven­terrein ongeveer 2½ hectare groot. Het terrein heeft een prima ontslui­ting op de nabij­gelegen A2 en A27.+