HOME  |  Ondernemers  |  Nieuws ondernemers

Nieuws ondernemers

 • Hoe past u circulair ondernemen toe in uw bedrijf?

  Onlangs hebben de drie gemeenten Leerdam, Vianen en Zederik het jaarlijkse ondernemersevent georganiseerd. Ditmaal met als thema: ā€Samenwerken in Vijfheerenlanden!ā€

 • Gemeente bezoekt ledenvergadering LOV Lexmond

  Wethouder Wim Mulckhuijse, gemeentesecretaris Joop Koetsenruijter en accountmanager bedrijven Martin Streefkerk woonden op 10 mei jl. de algemene ledenvergadering van de LOV Lexmond bij.

  Wethouder Mulckhuijse vertelde de ondernemers over de stand van zaken rond de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden. De heer Koetsenruijter lichtte de filosofie achter de nieuw te vormen organisatie toe. En de accountmanager bedrijven besprak de vorming van het economisch beleid van Vijfheerenlanden.

 • Krachten gebundeld voor Zuid-Holland Zuid

  Per 1 januari 2017 gaan twee bestuurlijke overlegplatforms in het zuidelijk deel van de provincie Zuid-Holland intensief samenwerken. Dit is donderdag 22 september, besloten. De samenwerking bundelt en versterkt de belangenbehartiging van achttien deelnemende gemeenten.
  Het Regionaal Economisch Overleg (REO) Zuid-Holland Zuid, al 37 jaar een begrip in de regio, wordt hernoemd tot Regionaal Platform Economie en gevoegd bij een ander bestuurlijk overleg: het Strategisch Platform Zuid-Holland zuid (SPZHZ).

Archief