Week van de Mantelzorger

Samen Sterk in Zederik
HOME  |  Nieuwsberichten  |  Week van de Mantelzorger

Week van de Mantelzorger

Dit item is gearchiveerd op 11-11-2018.

In de week van 5 tot en met 10 november organiseert SamenDoen samen met verschillende organisaties de Week van de Mantelzorger namens de gemeenten Leerdam en Zederik. 

Hiermee wordt aangesloten bij de Dag van de Mantelzorg, die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 10 november. Een dag waarop Nederland mantelzorgers verrast, want Mantelzorg mag naam hebben!

Activiteiten

Tijdens de Week van de Mantelzorg bruist het van de activiteiten in Leerdam en Zederik. Verschillende organisaties besteden extra aandacht aan mantelzorgers om hen te bedanken voor het fantastische werk dat ze doen voor Leerdamse en Zederikse burgers die zorg nodig hebben. Er is een gevarieerd programma met theater, muziek maken, spelletjes, rondleidingen, film, high teas, bingo en nog veel meer. Er zijn ook diverse interactieve workshops en informatiebijeenkomsten over bijvoorbeeld autisme en dementie. Dit jaar zijn er ook vier activiteiten speciaal voor jonge mantelzorgers tot 23 jaar.

Meer informatie en aanmelden

U kunt zich tot 27 oktober aanmelden en mag bij sommige activiteiten een introducé meenemen. Wees er snel bij want vol is vol.