Servicecentrum Sociaal Domein

Samen Sterk in Zederik
HOME  |  Servicecentrum Sociaal Domein

Servicecentrum Sociaal Domein

Servicecentrum Sociaal Domein

Vanaf 2 januari 2018 kunnen inwoners van de gemeenten Zederik en Leerdam voor al hun hulp- en ondersteuningsvragen contact opnemen met het Servicecentrum Sociaal Domein. Tot eind december kon u met die vragen terecht bij het Wmo-loket, het Sociaal Team en het Jeugdteam. Vanaf 2 januari 2018 kunt u voor al deze onderwerpen terecht bij het Servicecentrum Sociaal Domein.

De medewerkers van het Servicecentrum Sociaal Domein helpen u verder door u informatie en advies te geven over de juiste hulp of ondersteuning. Zij vertellen u, indien nodig, ook bij welke andere instanties u met uw hulpvragen terecht kan. Vragen over bijvoorbeeld vormen van (huishoudelijke) ondersteuning, hulp of begeleiding of het aanvragen van hulpmiddelen of woningaanpassingen worden direct beantwoord door de loketmedewerker. Samen met u maakt de loketmedewerker een inschatting hoe u het beste geholpen kunt en wil worden. Bij meer complexe vragen wordt er een afspraak ingepland met een medewerker van het Sociaal Team.

Online

U kunt ook online een antwoord vinden op uw zorgvraag. Kijk op www.samensterkinzederik.nl. Hierop staan veelgestelde vragen, antwoorden en de juiste instanties om u daarbij te helpen.

Bereikbaarheid Servicecentrum Sociaal Domein

Komt u zonder afspraak naar het gemeentehuis, dan noteert de receptioniste uw gegevens en geeft deze door aan het Sociaal Loket. Uiterlijk de volgende werkdag nemen we telefonisch contact met u op.